Les Escolàpies posen en marxa “Re·cordar” una iniciativa per acompanyar el dol

La Província religiosa “Paula Montal”, de les Escolàpies, ha posat en marxa “Re·cordar”, un senzill projecte on line per acompanyar durant la quarantena a les comunitats educatives de les 26 escoles que tenen arreu de l’Estat Espanyol.

La iniciativa -explica l’escolàpia Consol López, directora general de l’equip de titularitat de la Fundació Escolàpies- va sorgir d’una conversa amb la directora d’una escola, en la que vam veure la necessitat de que les comunitats educatives de les escoles tinguessin l’acompanyament de les comunitats religioses en aquests moments d’incertesa i angoixa”. “Som conscients de la complexitat de moltes situacions familiars i dels moments tan delicats que estan vivint les nostres escoles”, afirmen des de la Província. Recordar significa tornar a passar pel cor”, comenten, “i això ho hem de fer tots plegats, ser memòria agraïda per la vida i les situacions de tantes persones properes a nosaltres”.

Per aquest motiu, des de la Província Paula Montal s’ha habilitat un espai web ( http://escolapias.es/recordar-cat/ ) en el qual s’accedeix a una pregària senzilla, dedicada a totes les persones afectades per la pandèmia. Cada dimecres les trenta comunitats religioses escolàpies conviden a totes les persones que ho desitgin a unir-se a aquesta pregària. A més, mitjançant la pàgina web, s’hi poden enviar intencions concretes de forma individualitzada, que cada setmana s’aniran afegint a l’oració.

Amb aquest gest es fan reals les paraules de la fundadora de les escolàpies, Santa Paula Montal, quan deia “Quina alegria, germanes, veure’ns al cel!”.

0

NOU!
per més informació fes click a llegir més
#escolapiesdesdecasa

admin