Benvolguda comunitat educativa d’Escolàpies El Masnou,

Com ja sabeu la Generalitat de Catalunya des del Departament d’Ensenyament ha decretat el tancament preventiu de tots els centres educatius des del divendres 13 de març fins el divendres 27 de març, ambdós inclosos. Veure circular ordre de tancament excepcional

Des de l’escola ens volem fer ressó de la importància de seguir tota la informació i les indicacions donades des del canal salut de la Generalitat per als propers dies.

Volem fer una crida a la responsabilitat comunitària i individual de cadascú de nosaltres perquè les nostres petites accions quotidianes donin el seu fruit i puguem recuperar la normalitat del curs escolar el més ràpidament possible. Molts ànims a tots!

En Ricky Rubio, exalumne d’Escolàpies el Masnou, s’afegeix als missatges d’ànim, responsabilitat i prudència a través de les xarxes #joemquedoacasa

0

Seguim aprenent des de casa!
preinscripció
als altres!

admin