Benvolgudes famílies,

El proper curs 19-20 oferim una novetat important sorgit d’un acord entre Escolàpies el Masnou i Hibernia House: a partir de setembre pots gaudir de l’anglès en franja d’extraescolar a les Escolàpies (de P3 a 6è de primària) amb la comoditat de no haver de fer desplaçaments i tenir garantit el mateix nivell i condicions que s’ofereix a Hibernia House.

INFANTIL i 1r de Primària: 1 dia a la setmana 1:30h (a partir de les 17:00h.)

PRIMÀRIA (de 2n a 6è): 1 dia a la setmana 2h (a partir de les 17:00h.

Els alumnes que ja estiguin apuntats a Hibernia House i es vulguin acollir a aquesta opció, cal parlar amb Hibernia.

Marta: marta@hiberniahouse.com

No deixis perdre aquesta oportunitat i reserva la teva plaça per al curs que ve. Només cal que omplis el full adjunt al link i l’enviïs a marta@hiberniahouse.com o bé ens el facis arribar a: c/ Navarra, 15 del Masnou.

Sol·licitud i informació econca de matrícules curs 2019-20

0

vine, pregunta, entra!
preparats per començar!
Llibres de text 2019-20

admin